En tanke om “Revolvergutten

  1. Revolvergutten handler om Robin Evensen Hood, oppkalt etter Robin Hood. Robin vokser opp i et kriminelt miljø. Allerede siden barnehagen har han visst mye om kriminalitet. Han vokser opp med faren sin og det meste av familien bortsett fra moren. Hun døde i en fluktbilulykke. Hun var kriminell, akkurat som resten av familien.

    Robin har det ikke så lett i hverdagen. Bestevennen hans, Martin, vil gjerne bli kriminell som han. Martin er egentlig den eneste vennen hans. De fleste prøver å unngå han. Han må holde nesten alt familien sier hemmelig. Men denne boka er kanskje ikke som alle tror. Selv om familien har et litt uvanlig yrke, så er de snille utenfor jobben. De har like følelser som alle andre, og tar vare på hverandre.

    Men dette er ikke hele handlingen i boken. En fredag når Martin overnatter hos Robin, finner de ikke faren. Etter mye leting skjønner Robin at faren er kidnappet av fiendene dems, noen ganske gærne Russere. For å få han tilbake, må de gi fra seg masse penger. De pengene har de fått fra en bank de nettopp robbet. Dette fører til en ganske hektisk helg for Robin, og ganske mange spenningsstopper.

    Dette er en varm action-bok som anbefales for begge skjønn i 12-15-års alderen.

    Skrevet av Elias W.A.

Legg inn en kommentar