3 tanker om “Boy Nobody

  1. nytt, sted, nytt navn, nytt mål og ta livet av. sånn starter det på nytt og på nytt for denne gutten, hvorfor denne gutten blir en morder er klassifisert materiale som bare organisasjonen som har tilgang på. Men hvordan denne organisasjonen velger målene sine er veldig lite forklart. Menn denne gutten adlyder ordrene fra organisasjonen uansett hva det er. Denne gangen er det borgermesteren i New York og han har bare to uker på og få jobben gjort. Måten han får gjort dette på er letter en de fleste attentat. Han blir kjent med barna til målet, blir gode venner til barnet og får innpass til familien, og når han er alene med målet dør det av » naturlige årsaker». Men noe skjer han får følelser til datteren av målet og ikke minst målet som er det aller verste som kan skje.

    Boken er veldig bra har et høyt spennings nivå, men mangler nedturene og forhindringene til og lykkes. 5/6

  2. #lesetips #BoyNobody er gutten som effektivt tar livet av mennesker som truer rikets sikkerhet. For å komme inn på #badguysa blir han venn med barna deres og venter på den rette situasjonen. Når neste mål er borgermesteren i New York og dattera er drømmekvinnen drar der seg skikkelig til. #lystleser #txt #miniboktips #AllenZadoff

  3. Dette er en spennende bok om en gutt uten navn. Han har et oppdrag, eliminere målet. Han er profesjonell og utfører jobbene knirkefritt, helt til oppdraget i boken. Ikke nok med at målet er den berømte borgemesteren, datteren hans er drømmedama for boy nobody. Sammen med sin penn må han prøve å komme nærmere innpå borgemesteren, men jenta i drømmene hans gjør så han ikke tenker klart og ting klusser seg til. Til og med drar det seg til når det skjer drastiske endringer senere i boka.

Legg inn en kommentar