En tanke om “Blå blondie

  1. Boka handler om to bestevenner som har et veldig knytta bånd til hverandre. En søster som kanskje skal dø og mange gutter.

    Handlingen skjer på stranda etter festen. Katti er hoved personen i boken hun har er veldig god venn og hun har også en søster som er veldig syk så moren og faren er mye på sykehuset. Hun er også forelska i en gutt som heter Mattis. Pernille er en person som tar sjanser og som er bestevenn med Katti. Mattis er gutten Katti liker han er støttende og omsorgsfull.

    Boken er en sånn typisk ungdomsbok men den kan ligne litt på andre bøker. Oppbygningen var veldig bra jeg likte veldig godt at boken begynte med en god start.
    Språket er ungdommelig og originalt og jeg synes det passer til innholdet.

    Leseren kan lære at noen ting må mann bare ta konsekvenser for. Det som skjer i boka kan like godt skje i virkeligheten. Bokas viktigste styrke er vel å ta ansvar. Bokas svakhet ingen fortsettelser på boken og litt for kort. Jeg synes andre bør lese denne boken, men denne boken kan kanskje vær litt mer typisk jentebok.

Legg inn en kommentar