En tanke om “Bebe 4: Alt kjekt kan skje

 1. Bebe4 alt kjekt kan skje

  Anbefales for alder: 12-14
  Nivå: Lettlest
  Sjanger: Kjærlighet og spenning
  Terningkast: 3

  Jeg leste Bebe4 alt kjekt kan skje. Den handler om en jente som heter Bebe og en jente som heter Sara. Sara er bestevennen til Bebe og har blitt voldtatt. Hun prøver og glemme det så derfor drar de til syden. Bebe er invitert og da drar Bebe, Sara og foreldrene til Sara med de til syden. Sara og Bebe møter to gutter som heter Torstein og Kalle.

  De liker dem og prøver hver dag og få kontakt med dem, men det går ikke. Til slutt møter de dem på et diskotek der Sara blir helt vill som aldri har skjedt siden hun hun ble voldtatt. Så går hun fordi hun føler seg ekkel. Da blir Kalle og Torstein sinte. Det blir drama. Les videre og se hva som skjer…

  Denne boka er på Nynorsk.

Legg inn en kommentar