Sirkelen (Engelsforstrilogien 1)

Layout 1«Sirkelen» er skrevet av Mats Strandberg og Sara B. Elfgren og er den første boka i Engelsforstrilogien.

Sirkelen består av en gjeng utvalgte svenske jenter i byen Engelsfors. I utgangspunktet har de nok med å overleve sine hverdagsproblemer, men plutselig viser det seg at de er de eneste som kan hindre selveste ondskapen i å gjennomføre operasjon verdens undergang. De blir utstyrt med magiske krefter, én er usynlig, én kan flytte ting med tanken, én kan bestemme hva andre skal si og tenke og så videre. Dette er den første boka av tre, og her må det øving og samarbeid til for å bli sterke nok. Åndskamp og hverdagsliv går hånd i hånd, og jeg blir betydelig mest grepet av det hverdagslige, som har et snev av en av mine favorittfilmer, Fucking Åmål.

Silje på Sofiemyrtoppen skole har laget denne boktraileren:

En tanke om “Sirkelen (Engelsforstrilogien 1)

Legg inn en kommentar