En tanke om “Skalden Skurres historier

  1. Potterheads fra 0 til 964 – LISTEN UP!
    Liker du Harry Potter? Har du lyst til å dykke dypere inn i den fantastiske trollmannsverdenen lagd av J. K. Rowling? Er du besatt av eventyrene om gutten som overlevde? Hvis du svarte ja på noen av de spørsmålene, eller bare har lyst til å vite mer om Harry Potter-universet generelt? Da er denne boken noe for deg! Jeg personlig, elsker boka, og anbefaler den til alle mellom 0 og 964 som liker Harry Potter! Boka inneholder; Trollmannen og hoppegryta, Fontenen for fryd og framgang, Heksemesteren med hår-hjertet, Klumpedumpe og kaklestumpen, et forord av JK, og en liten ‘fotnote’ av rektor Albus Persival Ulrik Brian Humlesnurr etter hver fortelling. Det er en helt fantastisk bok og den er helt brilliant til å leses på senga for de minste på 6. Jeg elsker den, og selv om det egentlig er en barnebok så passer den for barn (og voksne) i alle aldre. Jeg anbefaler den sterkt som sagt, og den passer ekstra godt for alle oss som elsker Harry Potter – serien! Terningkast? En klar 6er. Elsker boka, og siden den er vanskelig å få tak i, grunnet den ikke er på de fleste bokbutikker eller biblioteker, så det er gull verdt å ha en.

Legg inn en kommentar