2 tanker om “Noia

  1. Et utdrag fra handlingen:

    Tom sitter og kjører. Kick sitter og skjelver ved siden av. Begge ser mer i speilet enn framover på veien. To biler bak kjører det en stor varebil med sota vinduer. Det er en slik bil broren til sjefen har. Sjefen som heter Apache og som de nettopp har stjælt to millioner fra. Foran dem ligger flyplassen. Foran dem ligger Rio de Janeiro. Foran dem ligger et liv i luksus og uten bekymringer. De hadde ikke sett farene da de kommer over bilen med en bag full av tusenlapper. De hadde sett mulighetene. Mulighetene som to millioner kroner gir den som stjeler dem. De trodde de hadde vært lure.

    Men bak dem kjører broren til sjefen. Med revolver og kniv og batteridrill, i tilfelle noen må overtales.

    Tom og Kick svinger brått til høyre. Bilen bak følger etter. De kjører fort, men veien blir en skogsvei med humper og snart en snuplass og ingen flere utveier. Det er ikke akkurat Rio. De senker farten og tar runden på snuplassen. Så må de stoppe bilen. Broren til sjefen kommer ut av bilen som sperrer veien. Det finnes ingen utvei.

    Noia er en spennende bok om barske mannfolk. Den er veldig godt skrevet, lett å lese, men vanskelig å legge fra seg.

Legg inn en kommentar