Barsakh

image«Barsakh» er skrevet av Simon Stranger og er den første i en trilogi om Emilie og Samuel. De to neste bøkene er «Verdensredderne» og «De som ikke finnes».

Handlingen foregår på Gran Canaria og handler om to ungdommer. Emilie fra Norge og Samuel fra Ghana. Hun på ferie, han på flukt.

Det er to verdener som møtes. Barsakh er en veldig god bok og hentet rett ut fra virkeligheten. Kontrastene i verden er vonde. Boka er lettlest også, på sitt vis. Les den, både ung og voksen, for livet er mer enn paradise hotel.
Klikk deg inn for å se boktrailer!

Les videre

Sirkelen (Engelsforstrilogien 1)

Layout 1«Sirkelen» er skrevet av Mats Strandberg og Sara B. Elfgren og er den første boka i Engelsforstrilogien.

Sirkelen består av en gjeng utvalgte svenske jenter i byen Engelsfors. I utgangspunktet har de nok med å overleve sine hverdagsproblemer, men plutselig viser det seg at de er de eneste som kan hindre selveste ondskapen i å gjennomføre operasjon verdens undergang. De blir utstyrt med magiske krefter, én er usynlig, én kan flytte ting med tanken, én kan bestemme hva andre skal si og tenke og så videre. Dette er den første boka av tre, og her må det øving og samarbeid til for å bli sterke nok. Åndskamp og hverdagsliv går hånd i hånd, og jeg blir betydelig mest grepet av det hverdagslige, som har et snev av en av mine favorittfilmer, Fucking Åmål.

Silje på Sofiemyrtoppen skole har laget denne boktraileren: